Dropperbot.com – Yhteistyö

Dropper on netin kautta toimiva kuivaverianalyysipalvelu, jonne verikuvaajat voivat lähettää skannaamansa verikuvat. Verianalyysipalvelu toimii itsenäisesti, mutta sitä voidaan käyttää myös mm. terveyskeskuksissa, sairaaloissa, yksityisvastaanotoilla, tutkimus- ja kuntoutuslaitoksissa, urheiluopistoilla, kuntosaleilla, luontaistuotekaupoissa sekä terveydenhuoltopalveluita tai personal trainer-palveluita tarjoavissa yrityksissä. Palvelun käyttö on mahdollista jopa kotikoneelta.

Jos haluat integroida kuivaveripalvelun omaan organisaatioosi tai yritystoimintaasi niin ota yhteyttä. Menetelmää levittävät tahot palkitaan allaolevan kaavion mukaisesti, joten palvelun käyttökouluttaminenkin voi olla sinun juttusi!

Best Regards,
Droppi Veripalvelu Oy

Marko Vapa
Toimitusjohtaja
040-5388132
marko@dropper.fi

 

ASIAKKAIDEN ANTAMIA KOMMENTTEJA DROPPERISTA
(Lähde: Seedi Oy:n tuottama yritysanalyysi 2013)

”Olen toiminut hyvinvointialalla 30 vuotta ja sen perusteella rohkenen väittää, että Droppi Veripalvelun kehittämä kuivaverimenetelmä on Nobel-ainesta. Dropperilla tulee olemaan tulevaisuudessa kansantaloudellinen, jopa maailmanlaajuinen vaikutus ihmisten hyvinvointiin.”

”Vastaavaa palvelua ei muilla Suomessa (eikä luultavasti kansainvälisestikään) ole. Palvelu tarjoaa konkreettista terveydellistä tietoa uudella ja helpolla tavalla.”

”Kun asiakas saa tuloksensa kuvina silmillä katsomalla omaa verenkuvaansa niin se on paljon merkitsevämpää kuin esimerkiksi viitearvot. Asiakkaat ovat oikeasti kiinnostuneita itse kuvista ja sitä kautta omasta terveydentilastaan.”

”Kuivaverianalyysi ja veren puhtauden mittaaminen ovat halpoja ja nopeita tapoja tsekata terveydentila ja siihen liittyviä muita tekijöitä. Menetelmä ei vaadi kemiallisia aineita tms. kalliita välineitä.”

”Nopeampi, halvempi, tuloksiltaan tarkin.”

”Löytää noin 15 eri verenpiirrettä mitä ei normaaleissa verilaboratoriotesteissä saada tutkituksi.”

”Globaali palvelu internetin yli eli maailmanlaajuinen saavutettavuus.”

”Droppi Veripalvelulla on ainutlaatuinen verikuvauksen osaaminen jota kehittävät edelleen.”

”Halvimmat diaskannerit ovat sadan euron luokkaa eli sillä voi käynnistää verenkuvausbisneksen tai integroida olemassa olevaan yritystoimintaan lisäpalveluksi.”