Dropperbot.com – Välineet

Kuivaverinäytteen ottamiseen tarvitaan aluslaseja ja lansetti. Kuivaverinäytteen voi skannata diaskannerin avulla. Olemme testanneet erilaisia välineitä ja keränneet alle yhteenvedon niiden hyvistä ja huonoista puolista.

Epson Perfection V330 Photo

Epson Perfection V330 Photo on testaamistamme kuivaverikuvaukseen sopivista diaskannereista halvin ja kevein. Laitteella otettuja 2400 dpi:n kuvia voi tarkastella Dropper-kuivaveripalvelussa. Kuivaverinäytteitä voi asetella kolme kappaletta kerralla päällekkäin diaskannerin kuvausalueelle.

Epson Perfection V500 Photo

Epson Perfection V500 Photo on testaamistamme kuivaverikuvaukseen sopivista diaskannereista hinta-laatusuhteeltaan paras. Laitteella otettuja 2400 dpi:n kuvia voi tarkastella Dropper-kuivaveripalvelussa. Kuivaverinäytteitä voi asetella kaksi rinnakkain ja kolme päällekkäin mahdollistaen useiden näytteiden kuvaamisen ilman kuivaverinäytteiden asettelemiseen kuluvaa aikaa. Tällä tavalla suuremmat ryhmät saadaan kuvattua nopeammin kuin Epson Perfection V330 Photolla.

Epson Perfection V600 Photo

Epson Perfection V600 Photo on testaamistamme kuivaverikuvaukseen sopivista diaskannereista toiseksi paras. Laitteella otettuja 2400 dpi:n kuvia voi tarkastella Dropper-kuivaveripalvelussa. Kuivaverinäytteitä voi asetella kaksi rinnakkain ja kolme päällekkäin mahdollistaen useiden näytteiden kuvaamisen ilman kuivaverinäytteiden asettelemiseen kuluvaa aikaa. Tällä tavalla suuremmat ryhmät saadaan kuvattua nopeammin kuin Epson Perfection V330 Photolla.

Canon CanoScan 9000F

Canon CanoScan 9000F on testaamistamme kuivaverikuvauslaitteista heikkolaatuisin. Laitteella otettuja 2400 dpi:n kuvia voi tarkastella Dropper-kuivaveripalvelussa. Optiikaltaan CanoScan häviää Epson Perfectioneille. Kuivaverinäytteitä voi asetella CanoScaniin kaksi rinnakkain ja kolme päällekkäin mahdollistaen useiden näytteiden kuvaamisen.

Aluslasit ja lansetit

Näytteenottoon käy lähes millaiset aluslasit tahansa. Helposti 76x22mm aluslaseja voi tilata Danlabista. Danlabista löytyy myös lansetteja, joista kätevimmäksi ja miellyttävimmäksi malliksi on osoittautunut sininen Haemolance Plus. Danlabista löydät myös muita verinäytteen ottamisessa helpottavia välineitä, kuten säilytyskoteloita, suojahansikkaita yms.

 Opetusvideot

Tästä löydät opetusvideot kuinka käytät välineitä: